Rasmussen & Marker

Foto: Odense Teater, The Rocky Horror Show, Emilia Therese

Brugerundersøgelse – De fem store kulturinstitutioner i Odense

Vi hjælper kulturinstitutioner med at lære deres eksisterende og potentielle brugere bedre at kende. Vi har for eksempel lavet en stor kvantitativ brugerundersøgelse for Odenses fem største kulturinstitutioner: Odense Teater, Odense Symfoniorkester, Brandts, Danmarks Jernbanemuseum og Odense Bys Museer.

De ville vide mere om, hvor godt fynboerne kendte til kulturinstitutionerne, hvad de kendte dem for, hvor meget de brugte dem, og hvorfor de ikke brugte dem i et større omfang. 

De ville også have segmenteret både brugere og ikke-brugere for at kunne styrke deres kommunikation og for at finde ud af, hvad der skulle udvikles af nye målrettede tiltag for at styrke relationen til fynboerne.

Vi udarbejdede både en fælles og en specifik rapport til hver enkelt kulturinstitution. De fem kulturinstitutioner arbejder nu med at få undersøgelsens resultater omsat til strategiske satsninger.

 

Cases

Brugerundersøgelser & Segmentering

Vi laver brugerundersøgelser med afdækning af publikumspotentiale, kendskab, barrierer for deltagelse m.m. Vi bruger både kendte segmenteringsværktøjer og udvikler unikke segmenter målrettet den enkelte institution.