Rasmussen & Marker

Foto: Fredag Klokken Fem i Diamanten

Ordstyrer på debat – Den Sorte Diamant

Lasse Marker er tidligere radiovært på P1 og tv-vært på DR2 og er i dag en af dansk kulturlivs mest benyttede ordstyrere. Han er fast ordstyrer på Kulturmødet og har modereret debatter på bl.a. Den Sorte Diamant, Børsen og Københavns Universitet.

Cases

Facilitering af konferencer, debatter og møder

Har du brug for en ordstyrer eller foredragsholder? Lasse Marker er tidl. radiovært på P1 og tv-vært på DR2, og er i dag en af de mest benyttede ordstyrere og foredragsholdere i dansk kulturliv. 

Facilitering af konference – DPA

Har du brug for en ordstyrer eller foredragsholder? Lasse Marker er tidl. radiovært på P1 og er en af de mest benyttede ordstyrere og foredragsholdere i dansk kulturliv. Han var for eksempel konferencier på DPA’s 100 års jubilæum på Bremen Teater og har desuden modereret konferencer, debatter og møder for Statens Kunstfond, Slots- og Kulturstyrelsen og Nationalmuseet.

Mødeleder – Odense Kommune

Vi hjælper kommuner med politikudvikling. Vi har faciliteret interne møder i forbindelse med bl.a. Odense Kommunes og Guldborgsund Kommunes udvikling af en ny kulturpolitik, og har desuden faciliteret interne møder for bl.a. Slots- og Kulturstyrelsen.

Foredragsholder – Region Midtjyllands Bibliotekschefer

Lasse Marker er en af de mest benyttede foredragsholdere i dansk kulturliv. Han har holdt foredrag om kulturpolitik og kulturjournalistik for bl.a. Region Midtjyllands bibliotekschefer, Egnsteatrene, ODM, Danske Ark og en række kommuner og netværk.