Rasmussen & Marker

Foto: Kim Vadskær

Facilitering af konference – DPA

Har du brug for en ordstyrer eller foredragsholder? Lasse Marker er tidl. radiovært på P1 og er en af de mest benyttede ordstyrere og foredragsholdere i dansk kulturliv. Han var for eksempel konferencier på DPA’s 100 års jubilæum på Bremen Teater og har desuden modereret konferencer, debatter og møder for Statens Kunstfond, Slots- og Kulturstyrelsen og Nationalmuseet.

Cases

Facilitering af konferencer, debatter og møder

Har du brug for en ordstyrer eller foredragsholder? Lasse Marker er tidl. radiovært på P1 og tv-vært på DR2, og er i dag en af de mest benyttede ordstyrere og foredragsholdere i dansk kulturliv. 

Ordstyrer på debat – Den Sorte Diamant

Lasse Marker er tidligere radiovært på P1 og tv-vært på DR2 og er i dag en af dansk kulturlivs mest benyttede ordstyrere. Han er fast ordstyrer på Kulturmødet og har modereret debatter på bl.a. Den Sorte Diamant, Børsen og Københavns Universitet.

Mødeleder – Odense Kommune

Vi hjælper kommuner med politikudvikling. Vi har faciliteret interne møder i forbindelse med bl.a. Odense Kommunes og Guldborgsund Kommunes udvikling af en ny kulturpolitik, og har desuden faciliteret interne møder for bl.a. Slots- og Kulturstyrelsen.

Foredragsholder – Region Midtjyllands Bibliotekschefer

Lasse Marker er en af de mest benyttede foredragsholdere i dansk kulturliv. Han har holdt foredrag om kulturpolitik og kulturjournalistik for bl.a. Region Midtjyllands bibliotekschefer, Egnsteatrene, ODM, Danske Ark og en række kommuner og netværk.