Rasmussen & Marker

Foto: David Trood

Politisk Interessevaretagelse - Experimentarium

Vi hjælper kulturinstitutioner og interesseorganisationer med at påvirke politiske beslutninger. Vi har for eksempel hjulpet VPAC-centrene, hvor Experimentarium har formandsposten, med en proaktiv lobby-indsats, der skulle forhindre, at de 16 oplevelsescentre blev ramt af besparelser.

Igennem et foretræde for undervisningsudvalget på Christiansborg, samt fire møder med udvalgte folketingspolitikere lykkedes det VPAC-centrene at undgå besparelser.

Cases

Kommunikation

Vi rådgiver en række af landets førende kulturinstitutioner om, hvordan de får pressedækning, optræder i medierne og påvirker politiske beslutninger.

Medietræning - Den Kongelige Opera

Vi laver medietræning for topchefer i kulturlivet. Vi har for eksempel lavet et stort forløb med daværende operachef på Det Kongelige Teater, Sven Müller. Over fem sessions blev operachefen trænet i at optræde i avis, radio og tv, samt holde taler for større forsamlinger.

Presserådgivning – Innova Concrete

Vi er presserådgivere for flere af landets største kulturinstitutioner, og har siden 2015 stået bag mere end 400+ artikler, indslag og kronikker i de landsdækkende medier. Vi har bl.a. hjulpet Innova Concrete med at gøre udpegningen af Vikingeskibshallen i Roskilde som europæisk kulturarv til en tophistorie i medierne.