Rasmussen & Marker

Foto: Shutterstock

Presserådgivning – Innova Concrete

Vi er presserådgivere for en række af landets førende kulturinstitutioner, og har siden 2015 stået bag mere end 400+ artikler, indslag og kronikker i de landsdækkende medier.

Vi har for eksempel hjulpet Innova Concrete, der har udpeget Vikingeskibshallen i Roskilde som europæisk kulturarv, og som ønsker at forhindre en nedrivning af den omdiskuterede bygning. Sagen blev tophistorie i de landsdækkende medier.

Cases

Kommunikation

Vi rådgiver en række af landets førende kulturinstitutioner om, hvordan de får pressedækning, optræder i medierne og påvirker politiske beslutninger.

Medietræning - Den Kongelige Opera

Vi laver medietræning for topchefer i kulturlivet. Vi har for eksempel lavet et stort forløb med daværende operachef på Det Kongelige Teater, Sven Müller. Over fem sessions blev operachefen trænet i at optræde i avis, radio og tv, samt holde taler for større forsamlinger.

Politisk Interessevaretagelse - Experimentarium

Vi hjælper kulturinstitutioner og interesseorganisationer med at påvirke politiske beslutninger. Vi har for eksempel hjulpet VPAC-centrene, hvor Experimentarium har formandsposten, med en proaktiv lobby-indsats, der skulle forhindre, at de 16 oplevelsescentre blev ramt af besparelser.