Rasmussen & Marker

Foto: Ard Joungsma

Udvikling af nyt museum - Landskabsmuseet

Vi har siden 2016 hjulpet Øhavsmuseet i Faaborg, der ønsker at skabe en helt ny type museum, der gennem landskabet viser vigtige historiske epoker i Danmarks historie.

Vi har hjulpet med at lave en brugerundersøgelse og segmentering, konceptudvikling med medarbejderne og lokale kulturaktører, samt forretningsgrundlaget for det kommende museum. Vi har således været en del af arbejdet med at forme alle dele af det nye museum.

Om få år kan danskerne gå, cykle, ride og endda snorkle på opdagelse i landskabet rundt om Faaborg og samtidig få fortalt gode historier og deltage i ritualer fra svundne tider.

Cases

Ledelse & Innovation

Vi rådgiver om ledelse og innovation, der sætter kulturinstitutioner i stand til at forfølge en strategi, udvikle nye produkter og implementere løsningerne.

Udvikling af nye formidlingsgreb - Nationalmuseet

Vi rådgiver om ledelse og innovation, der sætter kulturinstitutioner i stand til at forfølge en strategi, udvikle nye produkter og implementere løsningerne. Vi har foreksempel lavet et stort forløb for Nationalmuseet, der skulle styrke museets evne til at nå ud til ”ikke-brugerne” og indlede en ny tid med andre typer af formidling.