Rasmussen & Marker

Foto: Steffen Stamp for Realdania

Rapport - Realdania

Vi laver analyser og rapporter for fonde, kommuner, styrelser og interesseorganisationer, der ønsker større indsigt i kulturområdet for at kunne træffe strategiske beslutninger.

Vi har foreksempel lavet en stor rapport ”Museumslandskabet” for Realdania, der ønsker større indblik i kulturpolitikken og museernes vilkår for at kunne træffe strategiske beslutninger, når de uddeler støtte til de danske museer. Rapporten blev offentliggjort på en stor konference på Designmuseum Danmark i 2019 og kan hentesher.

Cases

Rapporter & Analyser

Vi laver analyser og rapporter for bl.a. kommuner og fonde, der ønsker større indsigt i kulturområdet for at kunne træffe strategiske beslutninger. Vi laver også projektmodning for kulturinstitutioner, der ønsker at bygge nyt.

Projektmodning - Historiecenter Dybbøl Banke

Vi laver projektmodning for kulturinstitutioner, der ønsker at bygge nyt. Vi har foreksempel lavet et stort formodningsprojekt for Historiecenter Dybbøl Banke, der ønsker en omfattende udvidelse af centeret. Vi hjalp med konceptudvikling, målgruppefokusering og forretningsudvikling, samt at sikre lokalpolitisk opbakning til udvidelsen.