Rasmussen & Marker

Forretningsudvikling - Slagelse Kommune

Vi hjælper kulturinstitutioner med at udvikle deres forretningsmæssige side. Vi har for eksempel hjulpet Slagelse Kommune med forretningsudvikling på Kongegaarden i Korsør. Vi arbejdede med bestyrelsens strategiske fokus på udstillingsaktiviteter kombineret med nye mulige indtægtskilder og borgerinddragelse.

Kongegaarden har nu truffet en række strategiske valg om deres forretning, som sættes i værk over de kommende to til tre år til glæde for det regionale musik- og kunstpublikum.

Cases

Forretningsudvikling

Vi hjælper kulturinstitutioner, kommuner og regioner med at udvikle sunde kulturforretninger og dermed at have fokus på flere ”bundlinjer”. Det er alt fra opbygning af business-cases, dataindsamling, samt udvikling af organisationen og nye publikumsrettede tiltag.

Forretnings- og publikumsudvikling – DEOO

Vi hjælper kulturinstitutioner med at udvikle sunde kulturforretninger og dermed at have fokus på flere ”bundlinjer”. Vi hjælper for eksempel DEOO, der ønsker at styrke de klassiske orkestre og ensemblers evne til at tiltrække nye gæster og øge frekvensen af de gæster, der allerede går til klassiske koncerter.